INSPIRATIE

 

Ieder mens doet dagelijks inspiratie op. Soms uit kleine dingen, soms uit grote dingen. Wie of wat mij inspireert, geef ik graag de ruimte.

 

  • Frits Goldschmeding en zijn levensvisie. Ondernemen doe je ten dienste van de maatschappij. Ooit was hij de oprichter van de Stichting Maatschappij en Onderneming, waar mijn moeder al volger van was. Nu begint hij een nieuwe stichting. Zie een groot interview met het FD dat hij in januari 2016 gaf. http://fd.nl/economie-politiek/1137309/ik-wil-dat-mijn-vermogen-met-dezelfde-filosofie-wordt-weggegeven-als-waarmee-ik-het-heb-opgebouwd
  • Han Nijenhuis. Oud-collega waar ik heel veel van geleerd heb. Nog regelmatig spreken we elkaar en denken we samen na over interessante vraagstukken.
  • Mijn lieve moeder, Clasien van der Weide-Legters. Helaas al sinds 1998 niet meer onder ons maar nog altijd een grote bron van inspiratie. Gelukkig weet ik haar altijd te vinden als het nodig is.
  • Mijn kinderen, Nick van Boxtel en Isa van der Weide. Ze houden me fris van geest en bij de tijd. Waarom moeilijk doen als het ook eenvoudig kan!